Randevu

Randevularınızı iletişim formumuzu doldurarak, bizi arayarak veya WhatsApp hattımızdan alabilirsiniz.

İletişim Numaramız

+90 (505) 692 40 00

Uzman ekibimiz sizlerin hizmetinizde.

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma 09:00/19:00

Cumartesi-Pazar 10:00/20:00

Yüz Germe (Total Yüz Germe)

İnsan oğlunun yaşam evresinde doğmak, büyümek kadar yaşlanmak da doğal bir süreçtir. Her insan hayatı boyunca bu evrelerinde sağlıklı ve güzel yaşamak ister. Lakin yılların verdiği zaman çizgileri her insanın karşılaşacağı bir durumdur ki işte bu evrede insanların ruh halini rahatlatacağı Yüz Germe Estetiği (Total Yüz Germe) devreye girmektedir. Yüzdeki derin çizgiler, deri kalitesinin bozulması, deride bolluklar yüz germe estetiği ile giderilebilmektedir.

Daha detaylı bilgi vermek gerekirsek; Yüz germe (Face Lift) derideki yaşlanmaya bağlı sarkmaları ve kırışıkları gererek gidermeye yarayan cerrahi bir yöntemdir.  Bu yöntemle yüz derisindeki sarkıklıklar ve kırışıklıklar giderilmektedir. Yüz germe ameliyatı isteyen çoğu insanın ortak sorunları; alın çizgileri, düşük kaşlar, göz kapağı sarkıklığı, göz altı torbalanması, sarkık yanak, çenede sarkma,  gıdı sarkması gibi yüzdeki sorunlardan bazılarıdır.

Yüz germe (Face Lift) ile deride sarkıklıklar giderilir; boyundaki fazla yağ dokusu alınır, yüz sistematik olarak gerilir.  Bununla beraber elmacık kemiği ve son zamanlarda sıkça duyduğumuz gamze estetiği de uygulanmaktadır. Ayrıca yine son günlerde yaşlanmaya bağlı olmaksızın sadece değişim olması talebiyle çene; yanak ve badem göz estetiği istenmekte bu estetikler de yüz estetiği içerisinde yer almaktadır. İşlemler ortalama 1 saati aşmayan genel veya lokal olarak yapılan ameliyatlar türleridir.

Yüz Germe (Total Yüz Germe) Fiyatları

Yüz Germe (Total Yüz Germe) fiyatları yapılacak operasyona göre farklılık göstermekte olup uzman hekimimiz ile yapılacak operasyona karar verildikten sonra fiyat bilgisi tarafınıza bildirilmektedir.